Hjem

Om SykkelVIKU

Program

Billetter

Overnatting

SykkelVIKU er paraplyen for flere sykkelarrangementer. Blandt annet Fjellmillom Stisykkelfest som blir arrangert for 3e året i regi av Ringebu Sykkelgruppe, med utgangspunkt fra Spidsbergseter på Venabygdsfjellet.

Billetter kjøpes separat på Friflytbestill.no og det er maks 30 plasser på dette arrangementet som går fra fredag til søndag. Her får du fjellsykling på sitt beste i 3 dager – på guida turer med lokalkjente, hyggelige guider.

Komplett program for Fjellmillom Stisykkelfest:

FREDAG:

12.00 registrering starter (ved sykkelstallen – gå inn i resepsjonen og følg skilter) innsjekk på Spidsbergseter fra 15.00 for dere som skal bo der (Finnes rom for å oppbevare bagasje for den som trenger det – si i fra i resepsjonen)

14.00 Guida turer med utgangspunkt fra Spidsbergseter. En topptur og en eller kanskje to litt flatere turer. Meld hvilken tur du ønsker å delta på ved registrering i sykkelstallen.

19.30 Middagsbuffet på Spidsbergseter. Hvis du ikke bor på hotellet, eller med selvhushold og ønsker å være med på middagen er det mulig å bestille plass for 445,- per person. Ta kontakt direkte med hotellet for å avtale dette og si at du hører til Fjellmillom for å få sitte sammen med resten av gjengen.

21.00-22.00 Quiz i Aquavitfjøset (fine premier) og informasjon om lørdagens tur.

LØRDAG:

Tidlig frokost for de som bor på hotellet. Start 07.30. Hvis noen som ikke bor på Spidsbergseter ønsker å kjøpe frokost så er dette mulig og koster 180,- per person.

09.00 og kanskje også 10.00 (vi vurderer å dele inn startene for ulike grupper, endelig avgjørelse på dette blir tatt på fredagen og informert om i akevittfjøset) Guidet heldagstur på sti som starter i åpent fjell-landskap og avsluttes på barnålstier ned til Ringebu sentrum. Det blir pauser underveis. Husk å pakke sekken med både klær og mat + ekstra slanger og verktøy. Pakk også en pose med tørre klær til å skifte nede i Ringebu. Denne kan du sende med i bil fra hotellet før turen starter. Blir å hente på Sport 1 i Ringebu.

15.00-18.00 Afterbike i Ringebu sentrum, her serveres en deilig matbit på Værfast, inkludert for alle (ta med kort/kontanter for kjøp av drikke). Sport1 Ringebu holder åpent for den som trenger mekkehjelp. Sykkelvask og transport av sykler fra Sport 1 (sykler leveres på bakgården til Sport 1, under eget ansvar, men de blir passet på).

18.00 ca Buss tilbake til hotellet

19.30 ca STOR buffet på Spidsbergseter inkludert for alle. Drikke kjøpes ekstra. Sosialt etter middagen med informasjon om søndagens turer.

SØNDAG:

Frokost for de som bor på Spidsbergseter 08.00-10.00. Hvis noen som ikke bor på Spidsbergseter ønsker å kjøpe frokost: 180,- per person.

10.30 Start på guidete «toppturer» med utgangspunkt fra Spidsbergseter, forbered deg på noe push bike, tekniske stier og episke nedkjøringer! vi driver på så lenge folk orker å sykle 😉 I fjor ble det 3 topper for de som ble med lengst. Det er mulig å avbryte turen flere plasser. Ta med nistepakke!.

DEMO: Rocky Mountain (7 Blåner) er på plass gjennom hele helgen. Utenfor sykkelstallen. Her har du mulighet til å teste neste års sykler!

PAKKELISTE

Sekk med god plass – vi blir ute en del timer på turene.

Ekstra slanger, pumpe, kjedelås, verktøy (dekkspaker, kjedekutter) og annet du måtte trenge. Tørre klær til skift på fjellet (ull er å anbefale) i hvert fall overdel og sokker + ekstra hansker. Knebeskyttere anbefales

Vindtett/regntett jakke, Buff

Vannflasker/camelback – kanskje noe energidrykk.

Nistepakke på turene (kan smøres for et tillegg i pris: 120,- si i fra til frokostvakt hvis du ønsker dette)

Badeklær for den som tenkt å benytte badeanlegget (åpent 09-21 hver dag). Bor du ikke på Spidsbergseter kan inngangsbillett kjøpes ekstra: 140,- per dag.

Lås til sykkelen for den som ønsker dette (sykkelstallen blir låst men kan komme å brukes av andre gjester enn dem som er med på Fjellmillom)

Sengetøy/håndklær for deg som bor med selvhushold – hvis ikke du skal leie fra hotellet

Deltagelse på campen skjer på eget ansvar og egenerklæring må signeres ved utlevering av billetter.

Billetter selges på friflytbestill.no. Pris FRA 1490,- inkluderer følgende:

– Guidete turer fredag, lørdag og søndag
– Lunsj i Ringebu sentrum lørdag
– Shuttling opp på fjellet lørdag
– Middag på Spidsbergseter lørdag
– Tilgang til demosykler, quiz og eventuelt andre sosiale happenings som er med i programmet til Fjellmillom