Hjem

Om SykkelVIKU

Program

Billetter

Overnatting

PÅMELDINGSFRIST ONSDAG 14.8 KLOKKEN 12.00

Torsdag 15.8 til fredag 16.8 under SykkelVIKU kan du bli med noen veldig hyggelige guider, med Espen Kristiansen (Field Productions) i ledelsen, på en eksklusiv sykkeltur fra Lillehammer til Ringebu på grusveier. Turen blir en fin intro til «Bikepacking» som du kan lese litt mer om hva er her.

Turen har maks 8 plasser! Du kan sikre deg en plass ved å kjøpe VIKUpass eller eventuelt 2 dagspass og sende en mail til post@sykkelviku.no om at du ønsker å bli med. Først til mølla!

Det som er litt luksus med denne turen er at vi kjører inn det du trenger for overnatting (dette må du selv sørge for å ta med til oppmøte) og sørger for å ha både middag og frokost ved campen – slik at alt du trenger å pakke med deg på turen er det du ønsker av mat, drikke, klær og ekstra slanger etc. når dere er i aktivitet. Dette blir TURSYKLING med fokus på å ha det kos på tur.

Turen kommer til å gå ca 80% på grus og 20% på traktorvei/råk. Hele turen er ca 10 mil lang. Type sykkel som kan/bør benyttes: Cyclocross, Gravel eller vanlig hardtale «Birkensykkel». Minimum 35mm dekk.

Oppmøte for turen blir på Ringebu klokken 10.00 på torsdagen – da har du bilen der når dere er ferdige med turen. Her møter en av guidene dere og tar dere med til startområdet i Lillehammer. Har du planer om å ankomme med tog? Hvis du tar et tog som er på Lillehammer før kl. 12.00 på torsdagen så kan du bli plukket opp der.

Dere kommer tilbake til Ringebu tids nok til å rekke konserten med Ask Carol på Arnemoen Gard!

Ask Carol er en duo som spiller skikkelig kul musikk – og vi fikk lov til å bruke den i denne lille editen som Movement Media har lagd for oss: