Hjem

Om SykkelVIKU

Program

Billetter

Overnatting

Vi begynner virkelig å føle på at tidenes første SykkelVIKU straks er en realitet – og som vi gleder oss! tidligere i uka kom en pakke med posten hvor festivalaviser og programplakater lå ved. Dem ble innmari fine og viser virkelig hvor innholdsrikt programmet under SykkelVIKU er. Hvis du ønsker en rask overblikk på alle happenings er det bare å klikke seg inn her for å bla i den digitale avisa.

Programmet finner du her (NB – det er to programposter som dessverre er kansellert fra årets program, men som vi håper kommer sterkere tilbake neste år, IVRIG jentecamp og stibyggerkurs blir ikke arrangert denne gangen grunnet for få påmeldte)

Hvis du ikke allerede fått det med deg så vil SykkelVIKU 2019 by på sykling både på asfalt, grus og sti og det vil være sammen med lokalkjente guider som vil gjøre sitt ytterste for at du skal få en fin opplevelse! Du har også sjansen til å melde deg på kurs med Aslak Mørstad, se og teste fete sykler fra demoleverandører og oppleve unike konsertarenaer i Landsbyen Ringebu. For komplett program med ekstra detaljinformasjon – gå inn på programposten på nettsiden vår og trykk på «+» tegnet ved hver enkelt programpost. Her finner du også informasjon om hvordan du sikrer deg plass på Eventyrlig grustur og kurs med Aslak, som har begrenset med plasser – men hvor det fortsatt er plass å få!

Vi kommer til å stenge forhåndssalget av billetter for både SykkelVIKU og Fjellmillom Stisykkelfest onsdag 14.8 klokken 12.00 – deretter vil det være mulig å kjøpe dagspass for sykkelVIKU på drop inn på plass i Ringebu, men med et begrenset antall hver dag – dette oppdaterer vi på arrangementssiden på facebook når vi vet endelig antall. Grunnen til begrensingen er å sikre at vi har tilstrekkelig med shuttle-busser til turene som blir arrangert.