Hjem

Om SykkelVIKU

Program

Billetter

Overnatting

SykkelVIKU ble arrangert for første gangen i august 2019 og med gode tilbakemeldinger fra både deltagere, frivillige og guider så var det ikke tvil om at vi skulle arrangere igjen i 2020. Så kom pandemien og vi levde lenge i uvisshet om det kom til å bli mulig å gjennomføre noe arrangement i det hele tatt. Heldigvis så lettet restriksjonene så pass at vi kunne si velkommen til et fulltegnet arrangement i 2020 og vi kunne si takk for denne gangen til veldig happy deltagere. Historien gjentok seg i 2021 og det var veldig hyggelig å se mange kjente fjes blant deltagerne. Det ble mange høydemeter totalt med 4 dagers sykling og ca 70 deltagere!  I 2022 arrangerer vi for fjerde gang! SykkelVIKU er fylt opp med opplevelser for deg som liker stisykling med shuttle opp. I tillegg skal VIKU være en hyggelig happening for deg som ikke sitter oppå sykkelen. Musikk, mat og sosiale aktiviteter skal være å finne i Landsbyen Ringebu – arrangementets nav. SykkelVIKU er en sykkelfest hvor du rekker å bli kjent med alle deltagerne, vi har maks 50 VIKUpass for voksne og maks 25 for barn. Vi skal ta alle forhåndsregler for å lage et sikkert og hyggelig sykkelarrangement og i tilfelle vi blir nødt til å avlyse på grunn av nye restriksjoner så vil påmeldingsavgiften tilbakebetales.

Bli med på moroa! Billettene slippes 15. mai klokken 15.00 her på nettsiden.

Alle bilder: Movement Media/GDF Media/locteit