Billetter

Velg mellom dagspass eller VIKUpass

Billettsalget stenger onsdag 14.8 klokken 12.00, deretter vil det kun selges dagspass på plass i Ringebu for torsdag, fredag og lørdag. Begrenset antall per dag så sikrest er å kjøpe på forhånd.

Dette er inkludert

Guidete sti, landeveg eller grusturer. Inngang til musikkarrangement 2 valgfrie dager (totalt 4 dager med musikk). Shuttling når dette er en del av programmet.

NB! Har du barn som ønsker å bli med på kurs med Aslak? Dette kan bestilles til rimeligere pris enn dagspass/VIKUpass. KUN 200,- per barn! Det er da valgfritt å delta en eller flere dager på kurs (kun en kursbolk per dag per barn). Husk at her er begrenset med plasser. Først til mølla! send epost til post@sykkelviku.no for påmelding. Se program dag for dag hvilke ulike kurs som finnes. 

Alle med billett har også følgende inkludert: Gratis tilgang på demosykler, deltakelse på felles arrangmenter som quiz, filmvisning mm, tilgang til å melde seg på kurs. Gratis tilgang til sykkelvask. Rabatter i utvalgte butikker/restauranter i Landsbyen Ringebu og eventuelle rabatter på overnatting hos SykkelVIKUs samarbeidspartnere.

Overnatting

Overnatting bookes separat – mer info finner du under «Overnatting» her på nettsiden.

Din billett

Når deltakeravgiften er betalt, vil du få tilsendt en billett på e-post. Denne billetten må fremvises ved ankomst/registrering i Ringebu for å få utdelt armbåndet som fungerer som deltagerpass. 

Det sendes ut billett på mail rett etter bestilling. Den må du ha tilgjengelig ved registrering på festivalen. Mottar du ikke billetten på mail så sjekk i søppelposten og deretter ta kontakt med kundeservice@friflyt.no 

 

Vel møtt til SykkelVIKU
– Hygge på to hjul fra fjell til dal!