Overnatting

Her presenteres overnattingsbedrifter som inngått samarbeidsavtale med SykkelVIKU 2019. Du kan velge mellom å bo på hotell, hostel, hytte, leilighet eller campingplass. Booking gjøres direkte til hver enkelt bedrift. Noen av stedene tilbyr overnatting til rabattert pris for deltakere på SykkelVIKU, spør ved bestilling for å sikre deg dette. 

Hotell/Hostel

 

B27 Hostel

Hostellet ligger sentralt i Ringebu og har 13 rom som dem selve beskriver som «innredet med det som trengs, hverken mer eller mindre».

Inspirert av 70-tallet og med funky, artige detaljer i fellesarealene. Her serveres det frokostbuffet hver dag. For middag kan noen av spisestedene i Landsbyen Ringebu benyttes, alt innenfor kort gangavstand. I April åpnet dem også Pub Kafeteria hvor det serveres kaffe, øl og drinker.

Velger du å bo på B27 vil du ha kort veg til oppmøte for shuttling, konserter, demoleverandører og alt annet som skjer i forbindelse med SykkelVIKU.

B27 Hostel er en av hovedsponsorene til SykkelVIKU og de gir guidene våre gratis overnatting gjennom hele arrangementet. 

All bestilling av overnatting skjer på Booking.com for dette stedet. Sjekk Facebooksiden deres for mer informasjon og bilder. For kontakt på telefon, ring 48659719

Spidsbergseter Resort Rondane

Hotellet ligger ved foten av Rondane, midt i et sykkeleldorado på vakre Venabygdsfjellet.

Her bor du komfortabelt på koselige hotellrom og kan nyte stor frokostbuffet, fantastiske middager, avslapping i Karlsvogna Fjellbad og besøke hotellets unike Aquavitfjøs med over 140 forskjellige slag aquavit. Med egen sykkelstall og sykkelvask rett utenfor døren ligger alt til rette for at dette blir et behagelig opphold for deg som syklist. Fra Spidsbergseter kan du starte på sti-, grus- og landevegturer av ypperste klasse!

Spidsbergseter er utgangspunkt for alle turer både til Fjellmillom Stisykkelfest og IVRIG Jentecamp. Her kommer også 7Blåner til å ha sin demostand med blant annet sykler fra Rocky Mountain.

Det legges opp til transport både fra og til hotellet for at du skal kunne delta på konsert-programmet nede i Landsbyen Ringebu. Påmelding til buss nede ved Paviljongen fredag og lørdag før klokken 17.00 

Bestilling av overnatting til booking@spidsbergseter.no eller ring 61284000.

Oppgi at du skal være med på SykkelVIKU for å sikre deg rabatt på ordinære priser. Rabatten gjelder kun frem til 20. juli.

Venabu Fjellhotell

Hotellet ligger på Venabygdsfjellet og her har man en flott utsikt mot Muen og flere andre topper fra hotellrestauranten. Venabu er kjent for sin hjemmekoselige atmosfære og mange kommer hit for å finne ro og harmoni med fjellet som bakteppe. Her kan du velge å bo med rom/frokost eller med halvpensjon. Har du lyst til å oppleve fjellet på noe annet enn sykkelen er vegen kort ned til Venabustallen hvor noen veldig hyggelige firbeinte er å finne. Perfekt hvis dere reiser som en familie hvor ikke alle er gira på sykling hele tiden.

Det legges opp til transport både fra og til hotellet for at du skal kunne delta på konsert-programmet nede i Landsbyen Ringebu. Påmelding til buss nede ved Paviljongen fredag og lørdag før klokken 17.00.

Bestilling av overnatting til venabu@venabu.no eller ring 61293200

Hytter/leiligheter

 

Lundes Turisthandel

Hytter og leiligheter i alle størrelser finner du hos Lundes på Venabygdsfjellet. Med kort gangavstand til KIWI-butikken deres, med et stort utvalg, og med Lundekroa og Lundebutikken i samme bygg ligger alt til rette for at du skal få et fint opphold med det du trenger disse dagene. Reiser dere som en større gjeng er leilighetsbygget Lundegard et godt valg hvor dere kan benytte de større fellesarealene til det sosiale. For den sprekeste finnes også et treningsrom, hvis sykling ikke er nok.

Det legges opp til transport både fra og til Lundes for at du skal kunne delta på konsert-programmet nede i Landsbyen Ringebu. Påmelding til buss nede ved Paviljongen fredag og lørdag før klokken 17.00.

Bestilling av overnatting til booking@lundes.no eller ring 61284043

 

Spidsbergseter Resort Rondane

Ønsker du overnatting med selvhushold kan Fjell-leilighetene på Spidsbergseter være et godt alternativ. Her bor du i umiddelbar nærhet til hotellet og kan for et tillegg i pris benytte deg av badebassenget, kjøpe frokost, lunsj og middag i tillegg til at du kan henge i de koselige fellesarealene.

Det legges opp til transport både fra og til hotellet for at du skal kunne delta på konsert- programmet nede i Landsbyen Ringebu. Påmelding til buss nede ved Paviljongen fredag og lørdag før klokken 17.00

Bestilling av overnatting til booking@spidsbergseter.no eller ring 61284000.

Camping

 

Bobil/Campingvogn

Kommer du med bobil eller campingvogn? Det finnes mulighet for å velge sentrumsnær parkering, men det er da fullt og helt på eget ansvar. Det eneste vi tilrettelegger er å holde en av idrettshallene åpne til bestemte tider for dusj/do. 

Ønsker du å bestille plass på en skikkelig camping med sanitæranlegg og strømtilkobling?

Da kan du velge å bo nede i dalen med utsikt over Lågen, en av innlandets absolutt beste fiskeelver (kjøp fiskekort på inatur.no  så kanskje du kan sikre deg fersk fisk til middag) eller på fjellet med alt hva det byr på.

Google «camping i Ringebu» så kommer det opp flere gode alternativer.

 

Teltplass

Vi har noen veldig hyggelige Landsbybor som leier ut plen til deg med telt. Høres det fristende ut å bo midt i sentrum så kan du sende en mail til post@sykkelviku.no så setter vi deg i kontakt med utleier. Her er det veldig begrenset med plasser og først til mølla som gjelder!

Lyst til å slå opp telt men ikke så sentrumsnært? Det finnes utallige idylliske plasser både langs Lågen og oppe på fjellet hvor det kan friste å telte. Det er selvføgelig lov så lenge du følger friluftsloven.