Hjem

Om SykkelVIKU

Program

Billetter

Overnatting

Overnatting

Her presenteres overnattingsbedrifter som inngikk samarbeidsavtale med SykkelVIKU første året vi arrangerte og som vi også anbefaler til årets sykkelfestival! Overnattingsmuligheter i og i nærheten av Ringebu er hotell, hytter, leiligheter og camping. Booking gjøres direkte til hver enkelt bedrift. For å bo sentralt i Ringebu må du sjekke Airbnb, hvor det finnes noen veldig koselige hus og leiligheter i trillavstand fra sentrum. 

Hotell

 

Spidsbergseter Resort Rondane

Hotellet ligger ved foten av Rondane, midt i et sykkeleldorado på vakre Venabygdsfjellet.

Her bor du komfortabelt på koselige hotellrom og kan nyte en god frokost, fantastiske middager, avslapping i Karlsvogna Fjellbad og kanskje besøke hotellets unike Aquavitfjøs med over 140 forskjellige slag aquavit. Med egen sykkelstall og sykkelvask rett utenfor døren ligger alt til rette for at dette blir et behagelig opphold for deg som syklist. Fra Spidsbergseter kan du starte på sti-, grus- og landevegturer av ypperste klasse!

Spidsbergseter tilbyr 10% rabatt på overnatting på hotellet med frokost for SykkelVIKU 2024. Ta kontakt med Spidsbergseter direkte for bestilling på booking@spidsbergseter.no eller ring 61284000

Venabu Fjellhotell

Hotellet ligger på Venabygdsfjellet og her har man en flott utsikt mot Muen og flere andre topper fra hotellrestauranten. Venabu er kjent for sin hjemmekoselige atmosfære og mange kommer hit for å finne ro og harmoni med fjellet som bakteppe. Her kan du velge å bo med rom/frokost eller med halvpensjon. Har du lyst til å oppleve fjellet på noe annet enn sykkelen er vegen kort ned til Venabustallen hvor noen veldig hyggelige firbeinte er å finne. Perfekt hvis dere reiser som en familie hvor ikke alle er gira på sykling hele tiden.

Bestilling av overnatting til venabu@venabu.no eller ring 61293200

Hytter/leiligheter

 

Lundes Turisthandel

Hytter og leiligheter i alle størrelser finner du hos Lundes på Venabygdsfjellet. Med kort gangavstand til KIWI-butikken deres, med et stort utvalg, og med Lundekroa og Lundebutikken i samme bygg ligger alt til rette for at du skal få et fint opphold med det du trenger disse dagene. Reiser dere som en større gjeng er leilighetsbygget Lundegard et godt valg hvor dere kan benytte de større fellesarealene til det sosiale. For den sprekeste finnes også et treningsrom, hvis sykling ikke er nok.

Bestilling av overnatting til booking@lundes.no eller ring 61284043

 

Spidsbergseter Resort Rondane

Ønsker du overnatting med selvhushold kan Fjell-leilighetene på Spidsbergseter være et godt alternativ. Her bor du i umiddelbar nærhet til hotellet og kan for et tillegg i pris benytte deg av badebassenget, kjøpe frokost, lunsj og middag i tillegg til at du kan henge i de koselige fellesarealene.

Ta kontakt med Spidsbergseter direkte for bestilling på booking@spidsbergseter.no eller ring 61284000

 

Camping

 

Bobil/Campingvogn

Kommer du med bobil eller campingvogn? Det finnes mulighet for å velge sentrumsnær parkering, men det er da fullt og helt på eget ansvar. Det finnes en offentlig do i nærheten av festivalområdet, men ikke noen dusj. 

Ønsker du å bestille plass på en skikkelig camping med sanitæranlegg og strømtilkobling?

Da kan du velge å bo nede i dalen med utsikt over Lågen, en av innlandets absolutt beste fiskeelver (kjøp fiskekort på inatur.no  så kanskje du kan sikre deg fersk fisk til middag) eller på fjellet med alt hva det byr på.

Google «camping i Ringebu» så kommer det opp flere gode alternativer.